Legal Houdini Academy Objectives

Legal Houdni Academy staat bij haar dienstverlening voor bepaalde doelen en probeert deze te realiseren. Een korte uiteenzetting van deze doelen is opgenomen op deze webpagina's. 

Juristen hebben vaak de naam - en soms niet ten onrechte - dat ze zich verschuilen achter ingewikkelde juridische termen en begrippen om hun eigen bestaan te verantwoorden.

Dat is overigens niets nieuws. The law is a sort of hocus-pocus science, that smiles in your face while it picks your pocket; and the glorious uncertainty of it is of mair use to the professors than the justice of it. Dat meldde de acteur Charles Macklin al in 1759 in zijn toneelstuk Love a la mode.

Legal Houdini Academy wil proberen een steentje bij te dragen aan het demystificeren van het recht.  A little knowlegde might be a dangerous thing maar het kan ook behulpzaam zijn.

Voor niet juristen tracht Legal Houdini Academy handvaten aan te reiken die het hen mogelijk te maken om door de onnodige legal hocus pocus heen te prikken en uitsluitend aandacht te besteden aan de dingen die echt juridisch relevant zijn.

Juristen kunnen van Legal Houdini Academy specifieke juridische hocus pocus krijgen op een aantal terreinen waar Legal Houdini Academy ervaring en kennis heeft, waaronder structured finance, zekerhedenrecht en insolventierecht. 

Legal Houdini Academy gelooft in het aan Abert Einstein toegeschreven citaat,  once you stop learning, you start dying.

 

 

Choose your language
Nederlands | English
Zoeken
 

Case 03/12

Overname

Onderneming Z staat voor een grote overname. Men zoekt ondersteuning voor de juridische kant van de overname.Lees de hele case

Nieuws

Contact

Legal Houdini
Mobiel +31 651283011
info@legalhoudini.nl